سیستم تهویه مطبوع سالن های نمایشگاهی

مهمترین معیارهای طراحی سیستم تهویه مطوبع سرمایشی و گرمایشی سالن های نمایشگاهی عبارتند از :

۱ . با توجه به نوع کاربری ، مقدار بارهای سالن اصلی می تواند تغییرات وسیعی داشته باشد. در هنگام برگزاری نمایشگاه های صنعتی مقدار بار محسوس بیشترین مقدار را نسبت به سایر کاربری ها خواهد داشت. در این حالت در هر ۴۰ تا ۵۰ فوت مربع مساحت ، یک بازدیدکننده وجود دارد و مقدار انرژی الکتریکی مصرفی به ۲۰ وات بر فوت مربع خواهد رسید. معمولا با توجه به تعدد تجهیزات برای انرژی الکتریکی مصرفی باید از ضریب همزمانی استفاده کرد. حداکثر مقدار انرژی الکتریکی مصرفی (بجز روشنایی ها) را معمولا ۱۰ وات بر فوت مربع در نظر می گیرند.

۲ . هنگامی که از سالن برای برگزاری اجتماعات استفاده می شود ، مقدار بار نهان خیلی زیاد خواهد بود. بنابرین با استفاده از فن های چند سرعته و یا سیستم حجم متغیر (دستگاه های هواساز حجم متغیر) می توان کنترل دقیق تری انجام داد. سالن اصلی نمایشگاه معمولا دارای یک یا چند دستگاه هواساز است. این هواساز ها باید بتوانند با ۱۰۰ درصد هوای تازه نیز کار کنند. زیرا در هنگام چیدن تجهیزات در درون نمایشگاه غالبا چندین دستگاه بالابر و جرثقیل به طور همزمان در سالن حضور خواهند داشت.

۳ . اتاق های اجتماعات کوچکتر را بهتر است با هواساز مجزا با سیستم های هواساز مرکزی حجم متغیر تغذیه کرد زیرا زمان پیک بار آنها متفاوت است.

سیستم هواساز ، چیلر و دیگ آبگرم (بویلر)

این سیستم که با نام موتورخانه مرکزی نیز شناخته می شود به عنوان پرکاربردترین سیستم تهویه سرمایشی و گرمایشی برای سوله ها و سالن های نمایشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. ساختار بسیار ساده است و بر مبنای سرد و گرم کردن آب در چیلر و بویلر و پمپاژ آن به هواسازها بوده و بدین ترتیب سیستم کامل سرمایشی و گرمایشی را فراهم می کند که برای آشنایی بیشتر با این دستگاه ها ، می توانید متن زیر را مطالعه کنید.

ممکن است بپسندید...

پست های محبوب